Moving to a new land/Verhuizen naar een nieuw land
Door: simplepilgrim
Blijf op de hoogte en volg Jobina
05 Mei 2010 | Zwitserland, Bern
a short report from Kilchzimmer, Switzerland.
Last Monday my uncle and aunt brought me here with most of my stuff. It was a very good journey, thank God! Today they have gone to the Netherlands again.
It is very strange to be here and to unpack. I've got so used to the thought that 'someday' i will use these things, just not now. I've never moved in my life, so i have no experience with a 'normal' move, but after everything that happened lately, i find it hard to be here and to settle in. However, i must believe that this too is part of Gods plan and i try not to lean on my own understanding, but on His soevereign dominion!
Bless you all!
-Jobina
Lieve mensen,
Een kort berichtje vanuit Kilchzimmer, Zwitserland.
Afgelopen maandag hebben m'n oom en tante me hier gebracht met veel van m'n spulletjes. We hadden een voorspoedige reis, dank God! Vandaag zijn zij weer terug naar Nederland gegaan.
Het is erg vreemd om hier te zijn en alles uit te pakken. Ik ben zo gewend geraakt aan de gedachte dat ik het 'op een dag' zal gebruiken, maar niet nu. Ik ben nog nooit in m'n leven verhuisd, dus ik heb geen ervaring met een 'gewone' verhuizing, maar na alles wat er de afgelopen tijd gebeurd is, vind ik het erg moeilijk hier weer te zijn en te gaan settelen. En toch moet ik geloven dat ook dit hoort bij Gods plan en ik probeer om niet op m'n eigen gevoel te leunen, maar op Zijn soevereine heerschappij!
Zegen jullie allen!
-Jobina
05 Mei 2010 - 19:09
Gert:
Hoi zus,
Wat geweldig om m`n aanhangwagen daar in Zwitserland te zien! Nu is hij er nog eerder geweest als ik!;)
Fijn dat de reis goed verlopen is en dat je daar goed ben ontvangen!
Veel sterkte en liefs, je broer! God bless you! -
05 Mei 2010 - 19:44
Lianne:
Halloo Lieverd,
Wat een ontzettend leuke kamer heb je:D Helemaal jou stijl als ik dat zo zie:)
Ik hoop en bid dat je er echt je eigen plekje van zal maken!
Je bent in mijn gebeden!
Dikke kus en veel liefs..
Lian -
05 Mei 2010 - 19:52
Bas Vd Giesen.:
Hallo Jobina,
Wij zijn gisteren terug terug gekomen vanuit Z-Afrika.En blijft afscheid nemen moeilijk,dus zeker begrijpelijk vanuit jouw situatie,veel kracht en wijsheid toegewenst en Gods zegen ,hij heeft een plan met jouw! -
06 Mei 2010 - 06:23
Marianne:
Ha Jobina,
Wat is je kamer heerlijk jij zeg! Kan ook niet anders, maar toch...
Gezegende tijd daar, meis! -
06 Mei 2010 - 11:28
Ome Toon/tante Gerda:
hallo jobina leuk te zien de fotos van jou en de kar dekamer nu weten precies hoe het daar is we hebben het zelf mogen zien wij wensen je nog maals veel geluk en wijsheid en GOD BLESS you